Mosselfeest, een succes voor iedereen!

Zoals we reeds berichtten was het mosselfeest dit jaar een groot succes. Ons vooropgestelde doel van 832 eters werd ruim overtroffen. Dit mede dankzij de inzet van spelers en trainers bij de kaartverkoop.

Ploegfoto U8 2017
Ploegfoto U8 2017

Met gemiddeld 7.5 eters per speler was onze U8 de ploeg die gemiddeld de meeste eters wist aan te brengen. Een dikke proficiat! Zij zullen worden beloond met een verrassing op het eind van dit seizoen. Ook een extra pluim voor onze U9 en U15 die met gemiddelden van 6.8 en 5.1 eters per speler de 2e en 3e hoogste scores behaalden.

Om al onze ploegen voor hun inzet te belonen stelt het bestuur een budget ter beschikking van in totaal 788€ (berekend op basis van het aantal eters boven de 832). Dit budget zal over de verschillende leeftijdscategorieën worden verdeeld in verhouding tot hun bijdrage aan de kaartverkoop.

Het precieze budget per ploeg wordt aan de trainers overgemaakt. Dit budget dient te worden gebruikt voor een einde seizoensactiviteit per leeftijdscategorie, met inspraak van alle trainers en afgevaardigden van de leeftijdscategorie.

Na het klinkend succes van deze actie volgt uiteraard een gelijkaardige actie bij de volgende eetdag.

Tenslotte wil het bestuur nog zijn bijzondere dank betuigen aan de coördinatrice van het mosselfeest, proficiat Petra!