Verse pizza en pasta verkoop!

Twee december is door onze trainersstaf uitgeroepen tot Lummense pizza en pasta dag. KVVL is die dag the place-to-be waar je verse, ambachtelijk bereide pizza en pasta kan afhalen.

Doe mee! Maak je keuze voor slechts 8€ per stuk uit een ruim assortiment en bestel voor 25 november! Vul daartoe deze eetkaart in en breng ze samen met de betaling binnen bij trainers of bestuursleden.

De volledige opbrengst gaat naar onze jeugdwerking! Een mooi initiatief van onze jeugdtrainers om hun steentje bij te dragen aan de verdere uitbouw van onze club.

Dagverse Italiaanse kwaliteit

We werken hiervoor samen met een organisatie gespecialiseerd in de Italiaanse keuken die alles op de dag zelf vers zal bereiden, hygiënisch zal verpakken en afleveren aan onze club. Je dient enkel je bestelling af te halen en de pizza af te bakken of de pasta op te warmen. Ideaal voor een leuke gezin- of familieavond.

Door de verse ingrediënten en ambachtelijke bereiding zijn de pizza’s en pasta’s ook langer houdbaar. Je kan dus ook voor enkele dagen nadien bestellen.

HOE BESTELLEN

Nog even samengevat hoe je een bestelling plaatst.

  1. Vul beide stroken van onderstaande eetkaart in
  2. Bezorg de onderste strook aan een trainer of bestuurslid voor 25 november, samen met het geld
  3. Kom op 2 december naar KVV Lummen om je bestelling af te halen. Breng daarbij de bovenste strook mee.

Je kan zoveel bestellingen plaatsen als je wil, zorg er enkel voor dat ze voor 25 december binnen zijn.