Even voorstellen: onze jeugdcoördinatoren

Onze twee TVjO’s dit jaar zijn David Crv (onderbouw en middenbouw) en Peter Philippe (bovenbouw). Op trainingsdagen vind je hen beiden regelmatig op de club. Contacteer hen gerust als je een (sportieve) vraag hebt.

Samen met bestuursverantwoordelijke (en ex-trainer) Armand Stuivenwold​ en Yoeri Nijs (adminstratie, paastornooi en Double Pass licentie) vormen ze een sterk team dat moet zorgen voor een permanente verbetering van onze jeugdopleiding.

David Crv
Onder- en Middenbouw
david.crv@student.ucll.be
Tel: 0496/384124

Peter Philippe
Bovenbouw
peter.philippe@skynet.be
Tel: 0478/602947

David Crv komt over van RC Hades waar hij – naast trainer en techniektrainer – twee jaar jeugdcoördinator was van de middenbouw. Ook bij Sp. Hasselt was hij in het verleden reeds trainer. David heeft een UEFA B trainersdiploma en volgde o.a. bijkomende opleidingen tot physical coach, mental coach en talentscout.

Hij heeft zelf ook de nodige voetbalervaring: tijdens zijn actieve carrière kwam hij onder meer uit voor KRC Genk en KV Mechelen.

Als TVjO is het zijn doel om onze trainers naar een hoger niveau te brengen en een opleidingsplan uit te werken. Daarin kadert bv. ook de integratie van multimove in de trainingen van onze jongste leeftijden.

Tenslotte geeft David ook techniektraining en is hij trainer van onze U11.


Peter Philippe is intussen al een bekend gezicht op onze club. Als jeugdcoördinator is hij verantwoordelijk voor de bovenbouw.

Vanuit die functie is hij perfect geplaatst om de doorstroming van onze jeugd naar de 1ste ploeg te helpen bevorderen.

Ook houdt hij zich bezig met scouting voor onze club en is hij U13 trainer.