Ook volgend seizoen jeugdsamenwerking met SK Meldert

Jeugdsamenwerking KVV Lummen en SK MeldertKVV Lummen en SK Meldert gaan opnieuw een volledige jeugdsamenwerking aan met een open uitnodiging naar andere clubs in de volgende seizoenen.

Wij doen dit omdat we geloven in een goede en plezante jeugdopleiding voor iedereen. Om onze kinderen deze opleiding te kunnen garanderen, moeten we nu en in de toekomst zeker zijn dat we binnen elke leeftijdscategorie op meerdere niveaus spelplezier kunnen blijven aanbieden.

Vele clubs hebben voldoende instroom van jeugdspelers van 6 tot 9 jaar, maar moeten daarna hun spelers teleurstellen doordat ze met te grote leeftijdsverschillen moeten spelen. Tussen 9 en 17 jaar maakt 1 jaar leeftijdsverschil een groot fysiek verschil.

Wij hebben het afgelopen jaar binnen de gemeente Lummen gezocht naar samenwerking met meerdere clubs. Dit is nog niet gelukt, maar wij blijven daar in geloven!

Samenwerken noodzaak voor kwalitatieve opleiding

Omdat wij sterk geloven in een gezonde schaalgrootte en niet in een hele hoop clubs met alle mogelijke zorgen die ermee gepaard gaan, staan wij open om met alle clubs (ook buiten Lummen maar in onze omgeving) een samenwerking aan te gaan om spelers tijdelijk speelkansen te geven binnen deze samenwerking.

Heb je een zoon of dochter die te jong is om tot zijn recht te komen in een hogere leeftijdsgroep (bv U12 op een leeftijd van 10 jaar) maar is er geen alternatief binnen de huidige club, contacteer ons gerust om een oplossing te zoeken binnen onze huidige samenwerking.

Het jeugdbestuur,
Samenwerking Lummen – Meldert