Provinciale U17 ploeg kampioen!

Provinciale U17 kampioen - 2/5/2018Na een spannende match op het veld van en tegen de rechtstreekse concurrent DH Jeuk, heeft onze provinciale U17 ploeg de verdiende kampioenstitel in de wacht kunnen slepen.

Het was een ware thriller met dito score verloop. Met een ruststand van 2-3 konden ze nog niet op hun lauweren rusten. Kort na rust werd het 3-3 en ging de spanning terug de hoogte in. Kapitein Nicolas Decoster trok zijn ploeg over de streep en werkte beheerst af: 3-4.

Provinciale U17 kampioenMet toen nog steeds 20 minuten te spelen heeft de ploeg alles gegeven en ook doelman Egon De L’Arbre hield ons recht met 2 wereldsaves! Met de steun van de talrijk opgekomen supporters, die een heel seizoen lang een echte 12de man bleken, hielden ze stand en was de verdiende titel voor Lummen VV.

Hun rapport mag gezien worden met 11 overwinningen in 12 wedstrijden, 58 doelpunten voor en slechts 7 tegen. Dat is het werk van een hele ploeg! Coach Terry was na afloop opgelucht en heel trots op zijn mannen.

Score: 0-1 Thibaut Truyers, 1-2 en 1-3 Siebe Celis, 3-4 Nicolas Decoster

Ploeg: Egon De L’arbre (D), Alexander Cypers, Baue Claes, Rune Raymaekers, Arthur De Clercq, Willem Rutten, Siebe Celis, Nicolas Decoster (K), Torben Peeters, Siebe Beerten, Albert Zelenovic, Thibaut Truyers, Giel Vandenreyken.

Coach: Terry Bosschaert