Voorstelling jeugdploegen

Ook dit jaar beginnen we het nieuwe voetbalseizoen met onze ploegenvoorstelling. Naar goede gewoonte gaat deze door samen met de eerste thuiswedstrijd van ons 1ste elftal. Op zondag 2 september maken we dus kennis met al onze ploegen!

Alle spelers, ouders, supporters en sympathisanten zijn die dag van harte welkom vanaf 12u aan de Maria van Loonstraat.

Geniet van een hapje en tapje op ons gezellig terras terwijl de kids zich uitleven op het springkasteel. Naast een keur aan zelfgebakken lekkernijen – met dank aan het KVVL oudercomité – zal er tussen 12u en 15u ook een friet- en broodjeskraam aanwezig zijn.

Breng zoveel mogelijk supporters mee om onze jeugdploegen toe te juichen en onze 1ste ploeg naar een mooie thuisoverwinning te schreeuwen (inkom is gratis voor spelers en ouders). Op deze manier maken we er met z’n allen een fantastische seizoenstart van.

Programma

  • 12.00u – 13.45u: nemen van alle ploegfoto’s (in wedstrijdkledij)
  • 14.00u: clubfoto met al onze spelers en trainers (in uitgaanstenue)
  • 14.30u: ploegendefilé
  • 14.55u: huldiging kampioenen U17 van vorig seizoen
  • 15.00u: start wedstrijd 1ste ploeg (KVV Lummen – Hechtel FC), spelers lopen op met onze debutantjes (U6/U7)
  • 15:45u : demo wedstrijd van onze duiveltjes (U8/U9) tijdens rust + penalty’s trappen tegen tweede keeper senioren (U10 en ouder)
  • 16:45u: viering eerste driepunter 1ste ploeg 😉

Praktische Info

Alle spelers worden om 12u op de club verwacht in uitgaanstenue (= KVVL sweater en bijhorende trainingsbroek), met uitzondering van ploegen die op zondag nog wedstrijd hebben. Deze laatsten komen van zodra het mogelijk is.

De ploegfoto’s zullen dit jaar worden genomen in wedstrijduitrusting. We vragen alle spelers om daarom ook voetbalschoenen en -sokken mee te brengen. De ploegverantwoordelijken zorgen ervoor dat ook de uitrustingen tijdig ter plaatse zijn.

Wedstrijd 1ste Ploeg

We hopen dat jullie ook na de ploegenvoorstelling massaal zullen blijven supporteren voor onze verjongde eerste ploeg, in de hoop dat dit hun zal inspireren tot een eerste zege! Toegang is uiteraard gratis voor spelers en ouders.

Onze allerjongste spelers (U6 en U7) krijgen bovendien de kans om op te lopen samen met de spelers van de 1e ploeg. Tijdens de rust spelen onze duiveltjes een demo-wedstrijd op het A-terrein, terwijl spelers vanaf U10 de gelegenheid krijgen om penalty’s te trappen met de tweede keeper van onze senioren in doel.

Tot dan!