De 13de man

De 13de man is een business club voor de actieve ondernemer met een hart voor KVV Lummen. Wil u genieten van het voetbal, maar tegelijkertijd nieuwe contacten leggen en netwerken met mensen en bedrijven uit de regio? Dan is de 13de man zeker iets voor u.

Doelstelling

We zijn trots op wat we al hebben bereikt en willen graag verder groeien. Ons doel: een organisatorisch en financieel gezonde voetbalclub waar leden, vrijwilligers, supporters en sponsors volop plezier kunnen beleven aan hun favoriete sport.

De 13de man levert een belangrijke bijdrage aan deze ontwikkeling. Uw bijdragen worden uitsluitend gebruikt voor de verbetering van onze infrastructuur en voor projecten. Door uw lidmaatschap investeert u dus in de toekomst van onze club. U maakt als sponsor bovendien deel uit van een platform voor het leggen van zakelijke contacten. Een platform waar de leden elkaar al kennen en nieuwe leden op een actieve manier worden geïntroduceerd. Ook vormt onze business club een gelegenheid om uw gasten in een ander kader te leren kennen.

Voordelen

Als lid van de 13de man ontvangt u twee seizoenskaarten voor alle thuiswedstrijden van KVV Lummen. Per seizoen worden er enkele exclusieve 13de man activiteiten georganiseerd bij wedstrijden van de eerste ploeg. Ook ontvangen we u graag met een hapje en drankje tijdens ons sponsorevenement en onze jaarlijkse ploegenvoorstelling.

Daarnaast wordt uw bedrijf onder de aandacht gebracht met een logo in de VIP-ruimte en vermelding op onze website. Natuurlijk geniet u ook van alle vaste voordelen voor onze sponsors.

Tenslotte willen we u als ondernemer graag betrekken bij de uitbouw van onze club en het uitvoeren van nieuwe projecten.

Kennismaken

De 13de man is een leuke, ongedwongen club van ondernemers én altijd op zoek naar nieuwe leden. Bent u als ondernemer enthousiast geworden, of twijfelt u nog? Neem contact met ons op.