Waarom sponsor worden?

Met uw hulp kan KVV Lummen zich verder blijven ontwikkelen als gezonde en bloeiende club waar leden, vrijwilligers, supporters en sponsors volop plezier kunnen beleven aan hun favoriete sport. Als sponsor investeert u op die manier ook in de jeugd en werkt u mee aan de ontwikkeling van sport en verenigingsleven in uw regio.

Verhoog uw naambekendheid

KVV Lummen is een bloeiende club met gewestelijke en provinciale ploegen in alle leeftijdscategorieën. We beschikken over een eigen infrastructuur met drie terreinen. Naast onze kantine hebben we ook een VIP-ruimte die open is tijdens trainingen en ook voor andere activiteiten wordt gebruikt.

Door u te verbinden aan onze club beschikt u over de nodige troeven om de zichtbaarheid van uw bedrijf of merk te vergroten. Niet enkel bij onze eigen leden en vrijwilligers, maar ook bij de honderden ouders en supporters die ieder weekend bij ons over de vloer komen en de vele sympathisanten die deelnemen aan onze activiteiten.

Bovendien willen we in de toekomst extra inzetten op onze digitale kanalen zodat onze sponsors ook via onze website en Facebook pagina de hele regio kunnen bestrijken.

Doe commerciële acties

Bepaalde van onze sponsor-formules laten u toe om zelf promotie te voeren in onze lokalen, op evenementen of via digitale weg. Dit kan bv. onder de vorm van kortingsbonnen, een standje tijdens activiteiten of het delen van uw berichten via onze website of Facebook pagina. Ook het gebruik van onze infrastructuur voor zakelijke doeleinden behoort tot de mogelijkheden.

Ook andere commerciële voordelen zijn mogelijk: zo kan onze club er zich bv. toe verbinden om bepaalde diensten of producten exclusief af te nemen bij een sponsor.

Leg nieuwe contacten

Tenslotte zijn er nog de vaste voordelen voor al onze sponsors zoals gratis toegang tot alle wedstrijden, uitnodiging voor ons jaarlijks sponsorevenement, uitnodiging met hapje en drankje op de ploegenvoorstelling, en gratis kaarten voor onze Nieuwjaarsfuif en eetdagen.

Wil u betrokken zijn bij de uitbouw van de club en tegelijk netwerken met mensen en bedrijven uit de regio? Dan is de 13de man, onze business club, zeker iets voor u.