Shop online via Trooper en steun onze club


Na het mislopen van onze papierslag zijn we op zoek gegaan naar een alternatief om onze leden en supporters toe te laten om op een kosteloze manier onze club te ondersteunen. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij Trooper.

Met Trooper kan jij onze kas spijzen door simpelweg online te shoppen. Het enige verschil is dat je, in plaats van rechtstreeks naar een webshop te surfen, een omweg langs onze Trooperpagina maakt. Op deze pagina klik je simpelweg op de webshop van je keuze, waarna je er gewoon kan shoppen zoals anders en je exact dezelfde prijs als normaal betaalt.

Deze video laat zien hoe het werkt:

Door via onze Trooperpagina naar een online shop te gaan, weet de shop dat je KVV Lummen wil steunen. Voor elke 100 euro die door onze leden wordt geshopt, ontvangt onze club zo ca. 5 euro.

Op onze Trooperpagina vind je de volledige lijst van deelnemende webshops, evenals de percentages die we ontvangen bij aankoop. De lijst van webshops groeit nog steeds, dus ga regelmatig eens kijken welke er inmiddels zijn toegevoegd.

Meer info en instructies om Trooper te gebruiken, vind je hier. We willen jullie alvast hartelijk bedanken voor jullie steun en aankopen!