Mario Vrancken (48) volgt Jean Palms op als voorzitter van K.V.V. Lummen.

Na 2,5 jaar hebben we een nieuwe voorzitter. Mario Vrancken volgt Jean Palms op, die in 2018 overleed na een slepende ziekte. “Op korte termijn wil ik met de club op een gezonde financiële manier terugkeren naar derde provinciale” is de voorzitter ambitieus.

Groot supporter

Dat Mario binnen de club geen onbekende is, is wel duidelijk. Hij was er zelf jeugdspeler tot en met de junioren en is de club van zijn hart ook nadien blijven volgen. Hij was ook afgevaardigde van verschillende jeugdploegen. Sinds 2017 is hij bestuurslid. Maar vooral sinds jaar en dag een groot supporter.

Derde provinciale en doorstroming eigen jeugd

Als nieuwe voorzitter spreekt hij zijn ambities en doelstellingen uit. Ik wil graag op korte termijn als financieel gezonde club promoveren naar derde provinciale. En op lange termijn wil ik de sportieve visie van de club blijven uitdragen en dat is de doorstroming van onze eigen jeugd naar het eerste elftal. Daarnaast is het spelplezier van al onze spelers belangrijk en ze laten voetballen op ieders niveau. Hiervoor zijn sportieve samenwerkingen met andere clubs niet uitgesloten.

Namens de club, Proficiat Mario en veel succes!