Nieuwe Assistent trainer voor K.V.V. Lummen

Guido Vandersmissen (62) uit Spalbeek is de nieuwe T2 van K.V.V. Lummen

Guido heeft een goed gevulde carrière als speler (Spalbeek, Berbroek) achter de rug en behield zijn passie voor voetbal door later als T1 en T2 bij verscheidene ploegen in 2de en 3de provinciale aan de slag te gaan. De voorbije jaren was hij actief als sportief verantwoordelijke bij Juve Hasselt.
Maar de microbe om op het veld te blijven, met de spelers te kunnen werken en hen te begeleiden naar sportieve successen is een raadgever geweest om naar een nieuwe uitdaging te zoeken. En die heeft hij dus gevonden bij K.V.V. Lummen.
Vandersmissen: “Als T1 heb ik vaak jongeren in de eerste ploeg gebracht. Ik wil ook als T2 mijn bijdrage leveren aan een goede werking binnen een club waar men de eigen jeugd kansen wil aanbieden. Vermits K.V.V. Lummen eerder met eigen spelers (jongeren) ipv gekochte ervaren spelers wil werken, en het doel is om met de eigen spelers op termijn de stap naar derde provinciale te kunnen zetten, is mijn keuze naar K.V.V. Lummen gegaan. Samen met de nieuwe T1, Alain Timmermans, en de trainers van U21 en U17 zal ik mijn ervaring en kennis gebruiken om aan een stabiele ploeg te bouwen die op termijn een stap hoger op kan spelen.”

We wensen Guido alvast heel veel succes.

Guido Vandersmissen stelt zich voor:
Ik ben getrouwd en heb 1 zoon. En sinds maart 2020 ben ik fiere opa van Finn
Ik ben ingenieur bij Aperam te Genk en verantwoordelijk voor de productieplanning.
Hobby’s: fietsen bij fietsclub Jong en Fit (Spalbeek)
Ik ben in het bezit van een UEFA A trainers diploma.