K.V.V. Lummen zoekt commercieel medewerker

 

K.V.V. Lummen heeft zoals elke voetbal club uitdagende tijden achter de rug. De afgelopen 2 jaar heeft corona zijn stempel gedrukt op vele vlakken. Maar de komende tijden zien er hoopvol uit. Als we de experten mogen geloven zal deze zomer er redelijk ‘normaal’ uit zien. Dat is het sein voor ons om onze basis te versterken en om hier aan tegemoet te komen zoeken we een commercieel medewerker.

Ben jij, of ken je iemand die makkelijk contacten legt met de (Lummense) handelaars. En die graag in die zin een steentje bij draagt aan de werking van onze voetbal club. Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Je wordt het eerste aanspreekpunt van onze huidige sponsors. En je gaat actief op zoek naar nieuwe. Je beheert de administratie van de sponsordeals. Samen met het bestuur kan je creatieve ideeën omtrent sponsoring tot leven laten komen en kijk je kritisch naar de huidige sponsor formules.

Wil je meer weten over deze vacature, stuur een e-mail naar voetballummenadm@gmail.com of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek  met Mario Vrancken op 0494/53.63.39.