Mosselfeest meer dan geslaagd

Dat mogen we wel zeggen na de talrijke positieve reacties die we mochten ontvangen.

We willen daarom in de eerste plaats al onze gasten van harte bedanken voor hun steun.
Nadat we intussen onze nieuwe verlichting in dienst hebben kunnen nemen wordt jullie bijdrage dit jaar besteed aan het verbeteren van de velden. Ons A-veld ligt er al meer dan behoorlijk bij maar ook ons B-veld zal aangepakt worden. Dat kost een aardige duit en jullie aanwezigheid op onze eetdag zal hiervoor zeker nuttig besteed zijn.

 

En een mosselfeest als het onze kan natuurlijk geen succes zijn zonder onze vrijwilligersploeg. Zij zijn de motor van de club.

A BIG THANK YOU voor de toog ploegen en garcons – de afwassers – frietenbakkers – keukendames – de mosselmannen – het ontvangstcomité aan de inkom – de opdieners en afruimers en de dames van de ijsjes. En SPECIALE DANK aan Chef Mossel en Chef al de Rest voor de coördinatie!

MOSSELFEEST 2022

We zetten de feestmaand in met ons geweldig MOSSELFEEST! Maak plaats in jullie agenda op zaterdag 3 of zondag 4 december want dan kunnen jullie weer genieten van die overheerlijke mosselen in het Oosterhof. Naast de heerlijke mosselen bieden we ook halve haan, vidé en koude schotels aan. En voor de kids is er kinder vidé of curryworst met frietjes.

Download hier uw mosselkaart en breng ze binnen voor 26 november bij een van onze spelers, trainers of nog makkelijker in onze kantine.

Wanneer was dat ook al weer?

   • Zaterdag 3 december van 17u tot 20u
   • Zondag 4 december van 11u30 tot 14u
   • Zondag 4 december van 17u tot 20u

Waar moet ik zijn voor die lekkere mosselen?

   • Zaal Oosterhof,  Dr. Vanderhoeydonckstraat 56 te Lummen