Nieuwe pas-momenten in augustus

Wie onze pasdagen heeft gemist kan in augustus terecht in onze VIP kantine op woensdagen en donderdagen tussen 18:30 en 19:30. Spelers kunnen er passen, inschrijven en lidgeld betalen.

Hou er rekening mee dat spelers niet verzekerd zijn zolang ze niet zijn ingeschreven. Ze mogen in principe dus niet meetrainen en kunnen niet deelnemen aan oefenwedstrijden.

Oefenprogramma Senioren

Nu Hazard & co op hun lauweren rusten, is het weer tijd voor onze Rode Duivels. Hun nieuwe seizoen wordt donderdag 26 juli (19:30u) op gang geschoten met een oefenmatch tegen eerste provincialer Herk FC (volledige programma onder verder lezen).

De wedstrijden voor de Beker van Lummen worden op 14 en 15 augustus  gespeeld in Meldert.

De competitie begint zondag 2 september met een thuiswedstrijd tegen Hechtel FC.
“Oefenprogramma Senioren” verder lezen

Enthousiaste schilders gezocht

Tijdens de zomer willen we graag nog een aantal van onze ruimtes opfrissen met een likje verf.

In het bijzonder onze nieuwe massage ruimte, de toegangshal naar de kleedkamers (onder kantine en VIP) en de VIP kantine kunnen een verfbeurt gebruiken.

Als je even tijd hebt om ons te helpen schilderen, graag een mailtje naar info@kvvlummen.be. We stellen het zeer op prijs!

Jeugdploegen volgend seizoen

Clubfoto Jeugd 2017
Clubfoto Jeugd 2017

Tijdens het seizoen 2018-19 zullen we in iedere leeftijdscategorie van U8 tot en met U17 een provinciale én gewestelijke ploeg in competitie brengen. Zo kunnen al onze jeugdspelers zich ontwikkelen op een voor hen geschikt niveau.

Daarnaast hebben we volgend seizoen een provinciale beloftenploeg (U21) en uiteraard ook ploegen voor onze jongste spelertjes (U6, U7, voetbaltuin).

Meer informatie over trainers, uren en locaties volgt weldra.

Nog geen club voor volgend seizoen? Neem vrijblijvend contact op. Zeker in de categorieën U8-U10 (spelers geboren in 2009, 2010 en 2011) zijn we nog op zoek naar getalenteerde jongeren met een hart voor voetbal.